Deprecated: Function jetpack_form_register_pattern is deprecated since version jetpack-13.4! Use Automattic\Jetpack\Forms\ContactForm\Util::register_pattern instead. in /home/customer/www/yavethuiszorg.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Werken en Leren Thuiszorg - Yavé Thuiszorg

Werken en Leren Thuiszorg

Werken en leren mogelijkheden in de zorg, die bij je passen.

Wil je wereken en/of leren in de thuiszorg? We willen je de kans bieden die het beste bij je past!

Werken bij Yavé Thuiszorg

Opleiding of Stage bij Yavé

Werken (en leren) in de thuiszorg is leuk, veelzijdig én heel dankbaar

In de thuiszorg kom je elke dag bij verschillende mensen thuis. Je bent bij hen te gast, in hun eigen omgeving. Werken en leren thuiszorg. Dat maakt thuiszorg heerlijk afwisselend. Want waar je bij de ene persoon helpt met wassen en aankleden, is het bij de volgende cliënt misschien juist vooral het toedienen van medicatie waar het om draait.

Vroeger verhuisden mensen na hun pensioen naar ‘het bejaardenhuis’, ook al mankeerden ze nog niet zoveel. Tegenwoordig blijven de meeste ouderen juist zo lang mogelijk in hun eigen omgeving wonen. In de buurt die ze kennen en in het huis waarin ze zich al jarenlang prettig voelen. Jij helpt deze mensen om dat te bereiken. Wanneer je in een verpleeghuis werkt, zijn de bewoners op je afdeling vaak min of meer gelijk aan elkaar. Ze hebben bijvoorbeeld vaak hetzelfde ziektebeeld. In de thuiszorg is dat heel anders. Je eerste cliënt kan iemand zijn met dementie, terwijl je op je tweede adres iemand treft die tijdelijk zorg nodig heeft na een operatie en je derde cliënt iemand is die heel zelfstandig leeft, maar alleen met wassen en aankleden hulp nodig heeft. Die afwisseling vind je alleen in de thuiszorg!

Volg je passie en werk in de thuiszorg

Want thuiszorg is de toekomst. En daar draag jij aan bij! Wil je graag ’s avonds werken als je partner thuis bij de kinderen is? Of liever niet elke dag in touw zijn? Graag in het weekend werken? Of bij voorkeur alleen doordeweeks? In overleg is heel veel mogelijk in de thuiszorg. Je kunt je diensten vaak flexibel indelen.


In de zorg kun je werken als: Begeleider – Individueel begeleider, mentor of coach; Verzorgende – verzorgende, verzorgende IG; Helpende zorg en welzijn – assistent ADL en basis zorg; Verpleegkundige – verpleging en voorbehouden handelingen; Begeleider Specifieke Doelgroepen – SPW; Huishoudelijke hulp – hulp en ondersteuning bij huidhoudelijke taken. Werken en leren thuiszorg.


Begeleider

Jij staat stevig in je schoenen, maar kunt je ook verplaatsen in die van een ander. Jij weet: De wereld groter is dan onze muren, maar het wel nu hier moet gebeuren.

Verzorgende – IG

Als Verzorgende IG hou je een vinger aan de pols bij de mensen die je verzorgt en signaleert zo nieuwe of terugkerende gezondheidsproblemen.

Helpende Zorg Welzijn

Als helpende zorg en welzijn ben jij verantwoordelijk voor de verzorging, verpleging en begeleiding van cliënten. Op basis van de afspraken in het zorg-leefplan.

Verpleegkundige

Verpleegkundigen bieden zeer uiteenlopende verpleegkundige zorg aan patiënten, basiszorg, verpleegtechnische handelingen
en vaak ook coördinerende taken.

Begeleider Specifieke Doelgroepen

Je begeleid volwassenen met een (chronische) ziekte, gedragsproblemen of mentale problemen. Je biedt hulp bij hun dagelijkse bezigheden en je zorgt ervoor dat zij een zo normaal mogelijk leven kunnen leiden.

Huishoudelijke Hulp

Is er om je te helpen bij: taken als wassen, koken, boodschappen doen; het huishouden organiseren, een boodschappenlijstje maken of een plan maken welke kamer je wanneer wilt schoonmaken.


Yavé Thuiszorg is een erkend leerbedrijf!

Ben jij opzoek naar een stageplaats of volg je een opleiding in de zorg?

Yave Thuiszorg is een leerbedrijf erkend door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) en biedt stage-, leerplaatsen en werkplaatsen voor MBO en HBO leerlingen.
Als erkend leerbedrijf richt Yave Thuiszorg zich continu op de verbetering van de kwaliteit van de beroepspraktijk. Vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid en de wens om nieuwe collega’s welkom te heten delen wij graag onze kennis en kunde. Stagiaires houden ons scherp en voeden ons met hun eigen kijk op zaken, zoals ontwikkelingen in de markt.

leren en stage plekken thuiszorg
leren thuiszorg
werken en leren mogelijkheden in thuiszorg
werken collegas in thuiszorg
werken en leren thuiszorg

Download het beschikbaarheidsformulier, vul het in en upload het met je CV (hieronder) en eventuele aanvullende documenten.

Sollicitatie Formulier

[hubspot type=”form” portal=”9042183″ id=”530e4baf-513c-44e2-a3cc-9d2f5ce2ea08″]