Op zoek naar werk of stage in de zorg?

Wil je werken of studeren in de zorg?

Yave biedt veel flexibele opties om te werken

Met een paar duizenden is het zorgvraag snel toegenomen, hierdoor zien wij veel werk mogelijkheden. Wij zijn op zoek naar zorg professionals die een bijdrage kunnen zijn bij onze zorg helden. Wij bieden een ruim aanbod aan werkverband opties waardoor we ook in overleg een geschikte functie voor jou kunnen vinden. Salaris administratie, ZZP mogelijkheden, Vaste-dienst, flex-werk, vrijwilligers werk, BBL (stage). Ben je geïnteresseerd? Wil je ons team versterken, solliciteer dan direct.

werken en leren in de zorg

Lees ons artikel over leermogelijkheden in de zorg. Voor alle zorg en welzijn studenten, mensen die in de zorg werken of in de zorg willen gaan werken. Hier vind je nuttige informatie en hoe je soms creatief moet zijn bij het ontwikkelen van je vaardigheden. Ook leest u dat Yave Thuiszorg erkend leerbedrijf is.

Wil je werken in de zorg?

Mooi, want jouw hulp is hard nodig! Waarom zou je bijvoorbeeld verpleegkundige of verzorgende IG willen worden? Er zijn talloze redenen: iedere werkdag is anders, het zijn beroepen met baanzekerheid of het is gewoon je roeping. En zo zijn nog veel meer redenen waarom je wilt werken in de gezondheidszorg. 

Er zijn veel collega’s nodig!

Daar is heel veel werk in de zorg hierdoor heerst er ook een personeelstekort. Er zijn vooral veel tekorten onder (gespecialiseerd) verpleegkundigen, paramedici en verzorgenden. Daarom is werken in de zorg een beroep met baanzekerheid. Een bijkomend voordeel wanneer je je laat omscholen binnen de zorg, is dat je vaak al een inkomen hebt tijdens het leertraject. Daarnaast is je opleiding grotendeels in de praktijk. Continu in de boeken zitten, is binnen de zorg niet aan de orde.

Hoge werkzekerheid

Een andere motivatie om te werken in de zorg is dat het een baan is van de toekomst. Mensen worden over het algemeen steeds ouder en er vindt vergrijzing plaats. Daarbij kan robotisering ondersteunen bij de zorg, maar een verpleegkundige of verzorgende is natuurlijk nooit te vervangen. Er zal daarom áltijd vraag zijn naar zorgpersoneel. Daarnaast zijn er binnen de zorg genoeg mogelijkheden om door te groeien. Je kunt kiezen voor een andere specialisatie, een ander vakgebied of je wordt bijvoorbeeld teamleider of afdelingshoofd.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *