Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/customer/www/yavethuiszorg.nl/public_html/wp-content/themes/laundry-master-pro/inc/style.php on line 2266
Kosten Thuiszorg - Yavé Thuiszorg

Kosten Thuiszorg

Wat kost thuiszorg?

Wat de kosten voor thuiszorg zijn, hangt af van welke vorm van zorg wordt verleend, en hoeveel uur per week u thuiszorg nodig heeft.

Hoeveel kost thuiszorg? Wat zijn de kosten voor thuiszorg? Iedereen die thuiszorg voor zichzelf of voor iemand anders regelt, heeft wel eens te maken gehad met de kosten van thuiszorg.

Soms is het moeilijk om informatie over de kosten van de thuiszorg te vinden zonder met een paar mensen te praten, en sommige organisaties maken de tarieflijsten gemakkelijk toegankelijk.

Bij Yave Thuiszorg is het belangrijk om zorg op maat te leveren. Iedere zorgvraag is uniek en bijzonder, tarievenlijst is bedoeld om een inschatting te maken van de zorg kosten, echter kunnen de tarieven in sommige gevallen afwijken.

Gebruik onze tariefcalculator om te zien wat de thuiszorg die u nodig heeft u gaat kosten.

De tarieven liggen tussen de €41 en €64 per uur.

Langer thuis blijven wonen? Wij maken het voor u mogelijk!

Als Zorg Organisatie in de toekomst proberen we onze cliënten regie over hun zorg wensen te geven met de juiste kennis, kunde, en ondersteuning. Mensen willen langer thuis blijven wonen. Onze ambitie is het maximale zorg aan te bieden, de client en zijn omgeving staan centraal bij YaveThuiszorg.

Klik hier om een lijst met onze dienst verlening te lezen.

 

Bespreekt u uw situatie en wensen liever met iemand van onze organisatie? 

Dan horen wij dat graag.

Wat kost thuiszorg?

wat kost thuiszorg tarievenlijst

Wat vindt u belangrijk als u op zoek bent naar een bepaalde thuiszorgservice? Heeft u wel eens de informatie die u nodig heeft voor uw thuiszorg niet kunnen vinden? We horen het graag als je klachten of suggesties hebt.
Hoe kunnen we verbeteren en waarde kunnen toevoegen aan de mensen die op zoek zijn naar thuiszorg.

Stuur ons een e-mail op: info@yavethuiszorg.nl of bel ons gerust.