Waarom Werken in de Thuiszorg?

Wat zijn de voordelen? 

Play Video about werken in de thuiszorg

In onze Blog bespreken wij het "Waarom werken in de thuiszorg" In het kort hier onder..

1. Dankbaarheid, Voldoening, Werk die betekenisvol is

Je zet jezelf in voor iemand anders die het niet zelf kan. Het werk op zichzelf geeft enorm voldoening en een goed gevoel als jij ziet wat jij voor iemand kan betekenen. Het zijn de kleine dingen wat heel veel terug geven.

2. Uitdaging

Werk in de zorg is zo breid met diverse scala dat er voldoende uitdagingen zijn om jezelf te blijven ontwikkelen als persoon op beide werk prive en sociaal vlakte. Je kan steeds nieuwe vaardigheden en specialisaties leren.

3. Voldoende Werk & Kans op Arbeidsmarkt

Er is voldoende werk in de welzijn en zorg sector. Op moment door de vergrijzing is er een te kort aan zorg professionals. Mensen worden steeds ouder, ze willen langer thuis blijven wonen, wie zou het niet fijn vinden om in hun eigen vertrouwde en dierbare omgeving tijd door te blijven neme. Dit vereist een extra influx an zorg personeel. Zorg heeft ook diverse ziektebeelden zowel geestelijk, verstandelijk en lichamelijk er zijn voldoende verschillende soort werk mogelijkheden in de sector en verschillende doelgroepen.

4. Voldoende Doorgroeimogelijkheden

De zorg is continu in ontwikkeling, er is meer vraag naar zorg dan er zorg professionals zijn. Gezondheidszorg heeft vele diverse opleidingen, cursussen en certificierings trajecten waardoor jij steeds door kan groeien op verschillende niveaus. Omscholing, bijscholing en Nascholing zijn mogelijk.

Lees meer op onze blog

"Onze Kracht.. gepassioneerde mensen"
"Werk met je hoofd..je hart..je handen"

Iedereen heeft talenten, bij Yavé staan die talenten centraal

Blog cover on homepage

Werken in Thuiszorg

Waarom Werken in de Thuiszorg? Wat zijn de voordelen? Lees onze blog In onze Blog bespreken wij het “Waarom werken in de thuiszorg” In het kort hier onder.. 1. Dankbaarheid,…
ZZP Vacatures

Sollicitatie Formulier

Werken in de zorg? Wij hebben flexibele opdrachten voor ZZP’ers -Hulp bij facturatie, administratie -Ondersteuning Backoffice -Diverse Opdrachten Plan je afspraak Binnen 30 seconden je CV geupload Sollicitatie Formulier onderaan…

Download onze Brochure “Waarom Werken in de Thuiszorg” door op onderstaande link te klikken.

Waarom werken in de `thuiszorg