Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/customer/www/yavethuiszorg.nl/public_html/wp-content/themes/laundry-master-pro/inc/style.php on line 2266
Voordelen, waarom kiezen voor Thuiszorg? - Yavé Thuiszorg

Voordelen, waarom kiezen voor Thuiszorg?

Wat is het doel van thuiszorg?

Erg vaak komen wij de vraag tegen, wat zijn de voordelen in de thuiszorg? Wat houdt het in? En waarom thuiszorg? Als zorgaanbieder, thuiszorg in Uden en omstreken Noord Brabant hebben wij het zelfde vraag bij verschillende patiënten voorgelegd. Wij hebben een informatie pakket samengestel. Op basis van ervaringen, zorg behoeftes, wensen en de belangen van betrokkenen. Waarin wij de vraag beantwoorden “Voordelen, waarom kiezen voor Thuiszorg?.” En wat het eigenlijk precies inhoudt. Thuiszorg in het kort biedt het zelfde medische specialisme en professionaliteit als iemand intramuraal, of in een instelling zou ontvangen. Maar, dan in hun eigen vertrouwd, veilige omgeving. Thuiszorg biedt voor mensen de mogelijkheid om langer thuis te blijven wonen met het stimuleren en activeren van zelfredzaamheid. Rondom de Algemene Dagelijkse Activiteiten, thuis situatie en dag besteding.

Thuiszorg wordt vaak omschrijven als professioneel en medisch het zelfde als, wat in een instelling of ziekenhuis geboden zou worden. Maar dan in de comfort van je vertrouwde omgeving. Er is sprake van meer flexibiliteit rondom de behoeftes en wensen van patiënt. Ervaringen laten blijken dat er meer tijd, aandacht en persoonlijke betrokkenheid  aanwezig is doordat er met vaste zorgverleners gewerkt wordt en een vaste team. Er is meer 1 op 1 aandacht. Het zijn het zelfde gezichten en iemand behoudt meer regie over hun eigen zorg, afspraken en wat kortere lijnen met zorg professionals. Als laatste is thuiszorg ook vaak gedeeltelijk of volledig vergoed.

Download de volle Brochure/Infopack gratis redenen om voor thuiszorg te kiezen

Wat is thuiszorg?

Thuiszorg is hulp aan huis. Hulp in allerlei vormen: hulp bij het huishouden, bij persoonlijke verzorging, in de vorm van begeleiding of verpleging. Thuiszorg is bedoeld voor ouderen die hulp nodig heben, maar we thuis willen blijven wonen. En mensen die ziek zijn van alle leeftijden, of een beperking hebben (fysiek of verstandelijk).

Het doel van thuiszorg is mensen thuis de hulp bieden die zij nodig hebben. Zodat die mensen niet naar bijvoorbeel een verpleeghuis hoeven.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *