Zorg Services

Ons Aanbod

Als Zorg Organisatie in de toekomst proberen we onze cliënten regie over hun zorg wensen te geven met de juiste kennis, kunde, en ondersteuning. Mensen willen langer thuis blijven wonen. Onze ambitie voor de cliënt is om minimaal het maximale zorg aan te bieden, client en zijn omgeving staan centraal bij ons.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlYavé Thuiszorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Warm en Persoonlijk

Kwalitatief hoogwaardig maar vooral ook warm en in een veilig omgeving waarin iemand helemaal gelukkig kan voelen. Wij willen net dat extra kleurtje geven.Vertrouwd en een stap dichter bij zelfredzaamheid.

Op-Maat

Zo proberen we voor elk cliënt opmaat, passend maar ook redelijk zorgaanbod samen te stellen met voldoende keuzemogelijkheden. Ons kennis en ervaring zal vorm geven aan een zorgplan die specifiek op de zorgvragers wensen samen is gesteld.

24/7 Beschikbaar

Mensen in nood van zorg zijn niet altijd in de gelegenheid om hun eigen zorg te regelen.Stijgende zorgvraag vraagt om innovatie. Ouderen willen zo lang mogelijk thuis wonen, gesteund door digitale zorg thuis en zorg en service op afroep.

Verpleging & Verzorging

Wanneer vanwege beperkingen hulp nodig is bij het verzorgen staat Yavé klaar, wij bieden persoonlijk verzorging (wassen, aankleden, in/uit bed, toilet) hierbij kunt u ook bij ons terecht voor verpleegkundige zorg (prikken, medicatie, katheter, wondverzorging)

Zorgvraag, Indicatie, PGB, Administratief ondersteuning

Wij helpen bij het zorg aanvraag om de benodigde zorg te regelen op basis van behoeftes, diagnose, onderzoek, wensen en kennis in samenwerking met het (CIZ) De Wet langdurige zorg (Wlz) is bedoeld voor mensen die voortdurend (intensieve) zorg nodig hebben in de nabije omgeving, zoals chronisch zieken, kwetsbare ouderen en mensen met een ernstige geestelijke of lichamelijke beperking.

Individueel & Groeps Begeleiding

Het leven is mooi maar kan ook ingewikkeld zijn. Yavé thuiszorg werkt met gespecialiseerde maatschappelijk werkers die zich inzetten met passie. Stabiliteit, ritme, routine? Wij helpen dat extra kleurtje geven in sombere tijden. Ondersteuning zowel persoonlijk als in de sociale woonomgeving. Zelfredzaamheid en sociale deelname als parallel doelstellingen.

Huishoudelijke Hulp

Steeds meer mensen willen langer thuis blijven wonen. Yavé ontlast bij het uitvoeren van huishoudelijke taken waar u zelf niet meer instaat ben om te doen. (Schoonmaak, opruimen, tuin en onderhoud, was vouwen, of boodschappen doen)

24/7 Zorg Service (New)

In sommige gevallen is het een fijn gevoel dat je nooit alleen hoeft te zijn. Onze inwonende zorgverleners staan dan 24uur per dag ter beschikking. Zo kunnen cliënten langer in de comfort van hun eigen huis blijven wonen. Hiermee helpen we mensen die in aanmerking komen voor een verpleeghuis maar die toch nog graag thuis blijven wonen. Voor zorg en gezelschap! Ze nemen u ook graag mee een dag uit, wilt u even wat privacy? Dan neemt de zorgverlener wat afstand tot weer gewenst is.

Zorg Buddy

Doordat er steeds meer mensen thuis blijven en de huidige situatie hebben we ook te maken soms met eenzaamheid. Familie of mantelzorgers kunnen niet altijd 24/7 daar zijn.

In nood van gezelschap? Yave biedt ook de zorg buddy’s systeem een initiatief om evenementen, activiteiten of simpel weg tijd samen doorbrengen te brengen. (Reis, dagje uit, boodschappen, chauffeur, kaarten-boorden spellen, dag besteding, samen eten.

“… Wij waren ruim 8 maanden opzoek naar langdurige zorg voor ons Oma, nergens konden wij de flexibiliteit krijgen die we hier gevonden hebben. Ons oma krijgt 24-uurs zorg service van Yave, 2 van de zorgverleners behoren inmiddels al 3-maanden bij Oma’s koffie clubje, warm en vertrouwd gevoel ”

Willemijn

Client

Yavé Thuiszorg


“Uw zorg, ons zorg, wij (ont)zorgen, uw zorg centraal, want goede zorg is mondiaal”

Heeft U Vragen?

Veelgestelde Vragen

Kunnen wij een afspraak inplannen op kantoor?

Ja, iedereen is welkom op ons kantoor wel even een afspraak inplannen ivm maatregelen Corona-proof. Wij bieden ook de mogelijkheid om bij uw langs huis te komen vrijblijvend. Interesse neem even contact op.


Kunnen wij jullie echt 24/7 bereiken?

Ja, wij bieden 24/7 beschikbaarheid. Ons 24-uurs zorgservice verneemt graag u verzoek, voor spoed…. direct bellen.


Wat kost thuiszorg? Wat kost 24-uur zorg?

Zorg via een Wlz indicatie PGB wordt in meeste gevallen geheel vergoed door de SVB. Op-Maat zorg is heel divers, iedereen z’n behoeftes en wensen zijn anders, neem daarom contact op om een afspraak in te plannen of bel direct, ons specialisten helpen u verder in het bepalen van tarieven. Bereken hier uw inschatting van kosten voor thuiszorg   Zorg Desk

Support Team


(06) 2037-2260