Over Ons

Zorgkantoor

Yavé Thuiszorg

“Uw zorg, onze zorg, wij (ont)zorgen. Uw zorg centraal want goede zorg is mondiaal”

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlYavé Thuiszorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Wij zijn meer dan alleen een zorgaanbieder, we bieden ook nieuwe mogelijkheden en kansen.

Yavé is een zorgaanbieder, gespecialiseerd in de zorg, ondersteuning, en begeleiding van alle leeftijden met een beperking (fysiek of verstandelijk). Denk aan persoonlijke verzorging, begeleiding, huishoudelijke hulp.

Onze missie is een mensgerichte partner in de zorg voor volwassenen en kinderen met een beperking of ontwikkelingsachterstand. Samen met de cliënt realiseren wij een oplossing op maat op basis van individuele wensen en behoeftes voor elk levensgebied en in elke levensfase.

Onze visie, ieder mens is uniek. Ieder mens heeft talenten. Bij Yavé staan die talenten centraal. Kwetsbare mensen gelukkig maken, dat is ons doel. Een beperking, ontwikkelingsachterstand of bijvoorbeeld autisme mogen dat geluk/dat doel niet in de weg staan.Jouw geluk, en het geluk van de mensen om je heen, daar gaan we voor.

Yavé thuiszorg is ontstaan vanuit het zelfde behoefte iedereen heeft, kwalitatief goede zorg. De oprichters van Yavé hebben het zelfde achtergrond en hebben dit opgezet om hun familie lid ook dit complexe zorg te kunnen bieden.

Bestuur

Ons kracht…gepassioneerd mensen

“Zorg die mondiaal is met een lokaal gevoel”

” Onze kernwaarden zijn verankerd in ons organisatorische DNA, de zorg wordt verleend vanuit het hart (waar de cliënt centraal staat)” – Emmanuel Hellstern, Yavé Thuiszorg


Thuiszorg Helmond – Eindhoven – Veghel – Uden – Nuenen – Omgeving Noord Brabant

0%
ZORG
Tegelijkertijd
100%
ZORG