Deprecated: Function jetpack_form_register_pattern is deprecated since version jetpack-13.4! Use Automattic\Jetpack\Forms\ContactForm\Util::register_pattern instead. in /home/customer/www/yavethuiszorg.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
24 uur zorg & Nachtzorg - Yavé Thuiszorg

24 uur zorg & Nachtzorg

24 uur zorg, 12 uur zorg, nachtzorg, ook inwonende zorgverlener

 

24 uurs dag- en nachtzorg

Wilt u graag zo lang mogelijk thuis blijven wonen? Wij zien dat dit niet altijd zelfstandig mogelijk is. Omdat mantelzorg een zware en tijdrovende taak is, bieden wij een andere oplossing. Het voornaamste doel van Yave Thuiszorg is de kwaliteit van leven van mensen te vergroten door te bemiddelen in particuliere thuiszorg. Wij ontzorgen de familie en naaste omgeving. De zorg au-pair zorgt voor persoonlijke aandacht, veiligheid en alle ondersteuning die nodig is. Dit doen wij middels de bemiddeling in 24 uurs dag- en nachtzorg.

Betaalbare 24 uurs zorg vanuit PGB

Door te bemiddelen bij 24 uurs zorg aan huis, helpen wij mensen bij het blijven wonen in hun vertrouwde omgeving. Eigenlijk is dit een vorm van zeer betaalbare particuliere thuiszorg en mantelzorg. Afgestemd op bijna elke wens en behoefte en ritme.

U heeft alleen iemand nodig voor de nachtzorg?

Het kan echter voorkomen dat de zorg met name noodzakelijk is in de nacht. Dat is ook een optie want dan worden de zorg momenten verplaatst van de dagzorg naar de nachtzorg.

Inwonende zorgverleners

De inwonende zorgverleners/zorg au-pairs zijn gekwalificeerd en ervaren. Het gaat om opgeleiden en ervaren zorgverleners uit omringende EU-landen. Ze hebben de vereiste vaardigheden om goed met de cliënt te kunnen communiceren en professionele zorg te bieden.

De inwonende zorgverlener is altijd aanwezig en staat u bij op de momenten dat u het nodig heeft. U kunt denken aan: helpen met opstaan, aankleden, boodschappen doen, koken, hulp bij het eten en samen wandelen (algemene dagelijkse levensverrichtingen).