Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/customer/www/yavethuiszorg.nl/public_html/wp-content/themes/laundry-master-pro/inc/style.php on line 2266
Leermogelijkheden in de zorg - Yavé Thuiszorg

Leermogelijkheden in de zorg

Leermogelijkheden in de zorg voor alle zorg en welzijn studenten, mensen die in de zorg werken of in de zorg willen gaan werken.

Leermogelijkheden in de zorg zijn nuttig voor iedereen die zich wil ontwikkelen. Sommige mensen vinden deze mogelijkheden gemakkelijker dan anderen. Soms hebben we geen tijd of middelen om naar leermogelijkheden te zoeken. Soms missen we de informatie die belangrijk voor ons zou kunnen zijn.
We hopen dat de informatie die we u presenteren praktisch is en iets voor u kan betekenen. Leermogelijkheden voor iedereen!

Lees verder…

leermogelijkheden in de zorg voor studenten en mensen die in de zorg willen werken
leermogelijkheden en werken in de zorg

Erkend leerbedrijf

Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) logo. Erkend leerbedrijf voor leermogelijkheden in de zorg

Yave Thuiszorg is een leerbedrijf erkend door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) en biedt stage-, leerplaatsen en werkplaatsen voor MBO en HBO leerlingen.
Als erkend leerbedrijf richt Yave Thuiszorg zich continu op de verbetering van de kwaliteit van de beroepspraktijk. Vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid en de wens om nieuwe collega’s welkom te heten delen wij graag onze kennis en kunde. Stagiaires houden ons scherp en voeden ons met hun eigen kijk op zaken, zoals ontwikkelingen in de markt.
Ben jij opzoek naar een stageplaats en volg je een opleiding in de zorg?
Neem dan contact met ons op.


Stagemogelijkheden

Onze zorgorganisatie werkt samen met:


Free e-leermodules

Het werd echt aantrekkelijk en populair om online te leren en te studeren. Ons gemotiveerde team van Yave Thuiszorg is continu op zoek naar betaalbare en creatieve manieren om jezelf te ontwikkelen.
In onze zoektocht naar aanvullende kennis we stuitten op een genereus initiatief tussen
LOCOmotion en Vilans. Met dit initiatief bieden ze gratis e-learningmodules aan. Om te lezen hoe dat mogelijk is en om meer te weten te komen over hun verhaal, bezoek de free-learning website.


Enkele van de free leermodules die u kunt bestuderen zijn:

Leermogelijkheden in de zorg

Accreditatie

Wanneer je score hoog genoeg is, kun je een accreditatiepunt krijgen voor bepaalde Free Learning-modules. Deze worden aangegeven door het accreditatielogo van het Kwaliteitsregister V&V in de linkerbovenhoek van de tegels. Per module waarvoor u een punt wilt bemachtigen, wordt € 4 administratiekosten in rekening gebracht. Na het succesvol afronden van de module kun je kiezen of je alleen je certificaat (gratis) wilt of een accreditatiepunt (€ 4).
Voor vragen hierover kunt u altijd een e-mail sturen. info@free-learning.nl