Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/customer/www/yavethuiszorg.nl/public_html/wp-content/themes/laundry-master-pro/inc/style.php on line 2266
Yave Thuiszorg is een erkend leerbedrijf! - Yavé Thuiszorg

Yave Thuiszorg is een erkend leerbedrijf!

Stage lopen bij Yave Thuiszorg

Heb jij interesse in een leuke afwisselende en zeer leerzame stage bij Yave Thuiszorg? Lees hieronder hoe je jezelf dient aan te melden en bekijk de mogelijkheden die wij te bieden heeft! Wij welkomen studenten graag om zichzelf te ontwikkelen en ontplooien. Toekomstige zorg professionals.

Volg je een opleiding via het ROC, Zorg College of Summa College, meld jezelf dan via school aan voor een stage bij Yave Thuiszorg. Studeer je aan een ander opleidingsinstituut, nodigen wij je van harte uit om via onderstaande button het stageformulier in te vullen.

 


Ben jij opzoek naar een stageplaats of volg je een opleiding in de zorg?

Yave Thuiszorg is een leerbedrijf erkend door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) en biedt stage-, leerplaatsen en werkplaatsen voor MBO en HBO leerlingen.
Als erkend leerbedrijf richt Yave Thuiszorg zich continu op de verbetering van de kwaliteit van de beroepspraktijk. Vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid en de wens om nieuwe collega’s welkom te heten delen wij graag onze kennis en kunde. Stagiaires houden ons scherp en voeden ons met hun eigen kijk op zaken, zoals ontwikkelingen in de markt.

SBB_logo

Stage mogelijkheden voor mbo studenten

Ben je een MBO student die graag praktische werkervaring op wil doen bij een divers bedrijf? Je hebt bij ons de keuze uit een enorm aanbod aan stageplekken, want als leerbedrijf heeft Yave Thuiszorg tal van erkenningen om MBO-studenten (niveau 1 t/m 4) te begeleiden op de werkvloer. Binnen de zorg zijn dit stage- en afstudeermogelijkheden voor helpende, verzorgende IG of verpleegkundige.

Stage mogelijkheden voor HBO’ers

Op HBO-niveau biedt Yave Thuiszorg voor de studenten binnen de zorg interessante stagemogelijkheden op het gebied van behandeling en begeleiding en wijkzorg en -verpleging. 

Werken (en leren) in de thuiszorg is leuk, veelzijdig én heel dankbaar

In de thuiszorg kom je elke dag bij verschillende mensen thuis. Je bent bij hen te gast, in hun eigen omgeving. Dat maakt thuiszorg heerlijk afwisselend. Want waar je bij de ene persoon helpt met wassen en aankleden, is het bij de volgende cliënt misschien juist vooral het toedienen van medicatie waar het om draait.

Vroeger verhuisden mensen na hun pensioen naar ‘het bejaardenhuis’, ook al mankeerden ze nog niet zoveel. Tegenwoordig blijven de meeste ouderen juist zo lang mogelijk in hun eigen omgeving wonen. In de buurt die ze kennen en in het huis waarin ze zich al jarenlang prettig voelen. Jij helpt deze mensen om dat te bereiken. Wanneer je in een verpleeghuis werkt, zijn de bewoners op je afdeling vaak min of meer gelijk aan elkaar. Ze hebben bijvoorbeeld vaak hetzelfde ziektebeeld. In de thuiszorg is dat heel anders. Je eerste cliënt kan iemand zijn met dementie, terwijl je op je tweede adres iemand treft die tijdelijk zorg nodig heeft na een operatie en je derde cliënt iemand is die heel zelfstandig leeft, maar alleen met wassen en aankleden hulp nodig heeft. Die afwisseling vind je alleen in de thuiszorg!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *