Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/customer/www/yavethuiszorg.nl/public_html/wp-content/themes/laundry-master-pro/inc/style.php on line 2266
Over Ons - Yavé Thuiszorg

Over Ons


Over thuiszorg in Noord-Brabant

Yavé Thuiszorg is meer dan alleen een zorgaanbieder. Gespecialiseerd in de zorg, ondersteuning, en begeleiding van alle leeftijden met een beperking (fysiek of verstandelijk) proberen wij specialistische medisch zorg in huis toegankelijk te maken. Denk aan persoonlijke verzorging, verpleging, begeleiding, huishoudelijke hulp en ondersteuning bij administratie, indicaties en PGB zaken.

Onze missie is een mensgerichte partner in de zorg voor volwassenen en kinderen met een beperking of ontwikkelingsachterstand. Samen met de cliënt realiseren wij een op maat zorgleefplan met uitgangs punt de individuele wensen en behoeftes voor elk levensgebied en in elke levensfase.

Onze visie, ieder mens is uniek. Ieder mens heeft talenten. Bij Yavé staan die talenten centraal. Kwetsbare mensen gelukkig maken, dat is ons doel. Een beperking, ontwikkelingsachterstand of bijvoorbeeld autisme mogen dat geluk/dat doel niet in de weg staan. Jouw geluk, en het geluk van de mensen om je heen, daar gaan we voor.

Yavé thuiszorg is ontstaan vanuit het zelfde behoefte wat iedereen heeft, kwalitatief goede zorg. Zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. De oprichters van Yavé hebben het zelfde achtergrond en hebben dit opgezet om hun familie lid ook dit complexe zorg te kunnen bieden.

“Ons kracht…gepassioneerd mensen, Zorg die mondiaal is met een lokaal gevoel, Bij Yavé zijn de kernwaarden verankerd in organisatorische DNA, de zorg wordt verleend vanuit het hart (waar de cliënt centraal staat)” – Emmanuel Hellstern, Yavé Thuiszorg

zorgverleners met Yave Thuiszorg-uniformen

Locaties Thuiszorg

Hoofdkantoor Yavé Thuiszorg Uden


Wat betekent Yavé van Yavé Thuiszorg?

Veel van onze klanten vragen ons wat Yavé precies betekent .. Benieuwd waarom we de naam Yavé Thuiszorg hebben gekozen?

Of heb je een idee waar de naam vandaan komt? Lees in het kort de geschiedenis van de naam.

In het Oude Testament worden twee titels gebruikt om naar God te verwijzen:

Elohim en Yahweh, de laatste ook bekend als tetragrammaton JHWH.
Deze naam van God is een verborgen, mystieke naam, omdat er geen geschreven klinkers in staan. Een van de eigenaardigheden van de geschiedenis is het verlies van de juiste uitspraak van het woord. Het is al meer dan tweeduizend jaar lang niet bekend hoe de naam moet worden uitgesproken. Omdat de naam uiteindelijk niet meer werd uitgesproken, dachten de gelovigen dat deze te heilig was om te worden uitgesproken en misbruikt. (Exodus 20: 7) Alleen de hogepriester sprak Gods naam op de Grote Verzoendag in de tempel.

uitleg van de betekenis van de naam van Yave Thuiszorg
uitleg van de betekenis van de naam van Yave Thuiszorg

Wat voor soort thuiszorg bieden wij?

Op onze pagina “Zorg Services” leest u wat wij als organisatie bieden. We hopen dat we iets voor elkaar kunnen betekenen. Wij verwachten van u te horen en beantwoorden graag uw zorggerelateerde vragen.