Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/customer/www/yavethuiszorg.nl/public_html/wp-content/themes/laundry-master-pro/inc/style.php on line 2266
24 uur thuiszorg Uden - Yavé Thuiszorg

24 uur thuiszorg Uden

Ook bij Yave – nacht zorg, 24 uur zorg, 12 uur zorg..

Wat houdt het in, 24 uur zorg?

Gezien maatregelen, ontwikkelingen en een fors vraag naar meer zorg hebben wij gemerkt dat de nood en behoeftes voor inwonende zorg service toegenomen is. In tijden waarin maatregelen en angst voor de nieuwe normen veel meer ingrip hebben merken we dat er vele patienten zijn waarin ritme, routine en regie over hun eigen zorg complexer is geworden of helemaal ontbreekt. Wij willen daarom onze zorg aanbieden 24 uur per dag 7 dagen in de week. Ieder client is uniek in zijn behoeftes en daardoor willen wij dit extra zorg en aandacht bieden. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden voor 24 uur thuiszorg in Uden en de regio.

Yavé Thuiszorg ondersteunt bij 24 uur zorg in huis. Ons doel is om iedereen in zijn of haar eigen omgeving te kunnen laten wonen. Wij ontzorgen de directe omgeving zo veel mogelijk. Dit betekent dat u 24 uurs per dag toezicht nodig heeft van wegen ernstige lichamelijke problemen of regie beperkingen. Dit bevat:

-Alzheimer;Dementie

-Beroerte;Parkinson

-Coronaire hartziekten; slecht(er) zien

-Kanker; Osteoporose

-COPD; vallen en mobiliteit

-Verhoogde bloeddruk; en diverse ziektebeelden zowel lichamelijk als geestelijk

Hoe werkt 24 uur thuiszorg?

Om gebruik te kunnen maken van 24 uur zorg heeft u een PGB (Persoons gebonden budget) nodig. Dit roept andere vragen op: Wat is Pgb… hoe krijg ik er een? Geen zorgen Yavé Thuiszorg ondersteunt niet alleen bij zorgverlening maar ook bij zorg aanvraag en waar u mogelijk gewoon recht op heeft. Wij ondersteunen bij het hele process van een PGB aanvraag en indicatiestelling.

Wanneer u een persoonsgebonden budget heeft verkregen via de Wlz kunt u de thuiszorg van Yavé thuiszorg inkopen volledig vergoed. Doormiddel van volledig betrokkenheid van zorg aanvraag tot zorgverlening in het coördineren van uw zorg voorzien wij u van de zorg die in uw specifieke situatie wenselijk is.

Maak een keuze:

Optie 1) Inwonende Zorgverlener

Optie 2) Diensten (8, 10, 12, 24 uur zorg)

Wij leveren in beide gevallen hulp op basis van individuele wensen en behoeftes!

Wat valt onder 24 uur zorg?

-Persoonlijke Verzorging

-Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen

-In/Uit bed komen, Aan/Uit kleden

-Douchen, wassen

-Medische handelingen waaronder; Katheter, sonde, klysma, beademing, tillift, etc.

-Boodschappen doen, eten koken, wandelen, begeleiden

-zinvolle activiteiten zoals (hobby en sport)

Wij hebben op onze website een overzicht waarbij u zelf de kosten van thuiszorg kan berekenen met onze calculator tool. Bij het hoofdmenu -> scrollen over “Zorg Services” tot “kosten thuiszorg” zichtbaar is en dan er op klikken. Wilt u direct de kosten berekenen? https://www.yavethuiszorg.nl/wat-kost-thuiszorg/

Mocht u toch nog vragen hebben dan kunt u ons 24/7 telefonisch bereiken of via email.
24 uur thuiszorg in Uden.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *